There are 365 job in a year. Main point this by ten to discover outhow plenty of days room in ten years.

365 X 10 = 3650

There is one other thing come remember. Every 4 years, thereare 366 days in a year. (We call this a leap year.) In a ten yearperiod, there room at the very least two leap years, and at many there arethree leap years. Therefore we need to include 2 or 3 days come our ten yeartotal.

3650 + 2 = 3652

3650 + 3 = 3653

So, in ten years, there room either 3652 or 3653 days.

There"s also the opportunity that a 10 year expectations will only have1 leap year... As 1900 wasn"t a leap year, climate from 1897 to 1906there was just 1904 together a leap year, therefore 3650+1=3651


Wiki User

∙ 11y ago
This answer is: